Twist Therapy (Θεραπεία μέσω σπειροειδών κινήσεων)

Με μια απλή στροφική κίνηση του λαιμού (στροφή λαιμού) σταμάτησε ένας πονοκέφαλος. Ισχυρός πόνος κατά μήκος του μπράτσου εξαφανίστηκε εντελώς μετά από στροφή του βραχίονα προς τα έξω για 2 λεπτά. Ο πόνος αυτός δεν εμφανίστηκε ξανά.

Παρατηρείται ότι οι χρόνιοι πόνοι στην οσφυική μοίρα της σπονδυλικής στήλης μπορούν να εξαλειφθούν άμεσα, όταν πραγματοποιούμε στροφή στη μέση. Στροφικές κινήσεις του λαιμού και του κορμού επιτρέπουν την πτώση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, ενώ ένας πόνος στην καρδιά εξαφανίζεται όταν εκτελούμε στροφή στον θώρακα.

Ακόμα και συναισθηματικές διαταραχές, αισθήματα ανησυχίας, θλίψης ή άλλες στρεσογόνες καταστάσεις αντιμετωπίζονται μονάχα μέσω στροφικών κινήσεων του λαιμού και του θώρακα. Με μια στροφή στη σπονδυλική στήλη μπορεί κάποιος να πετύχει καθαρό διαυγή νου, αίσθηση ευεξίας, να απομακρύνει την κόπωση και την συσσωρευμένη τάση στο σώμα.

Μπορεί να φαίνεται εντυπωσιακό, όμως ο λαιμός που ήταν εμφανώς πρησμένος, λόγω διογκωμένου θυρεοειδή αδένα, επέστρεψε στο φυσιολογικό το μέγεθος, ενώ η δυσκολία στην κατάπωση εξαφανίστηκε, έπειτα από μια δεκάλεπτη πραγματοποίηση κάμψης του λαιμού με στροφές δεξιά - αριστερά.

Όλα αυτά τα παραδείγματα μας δείχνουν με ιδιαίτερη ζωντάνια ότι το σώμα μας έχει ένα αστείρευτο δυναμικό αυτοθεραπείας, αυτοϊασης και αποκατάστασης. Το σώμα, το οποίο μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε διαταραχή με απλές στροφικές κινήσεις, θα μπορούσε να λύνει κάθε πρόβλημα υγείας που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ζωής.

Άρθρο - εισαγωγή στην θεραπεία μέσω σπειροειδών κινήσεων (Twist Therapy
Καθώς μελετάμε πως οι θεμελιώδεις τριαρχικές δυνάμεις επιδρούν και υλοποιούνται σε όλα τα φαινόμενα του πραγματικού κόσμου, διαπιστώνουμε ότι οι στροφικές σπειροειδείς κινήσεις έχουν Neutro (ουδέτερα) χαρακτηριστικά. Κατά αυτόν τον τρόπο προκύπτει η Σπειροειδής Θεραπεία, η Θεραπεία Μέσω Σπειροειδών Κινήσεων.

Κατά τις κλινικές εφαρμογές διαπιστώνουμε υψηλή αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση διαταραχών της υγείας σε σωματικό, πνευματικό, επίπεδο. Εφόσον η στροφική ή σπειροειδής κίνηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ανεξάρτητος τρόπος πρόληψης και αντιμετώπισης ασθενειών, η Σπειροειδής Θεραπεία είναι μια αυτόνομη θεραπευτική μέθοδος με το δικό της ανεξάρτητο πνεύμα. Επιτρέπει στο άτομο να μην εξαρτάται από άλλους, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται μόνο του τη δική του υγεία.

Η μέθοδος της Θεραπείας Μέσω Σπειροειδών Κινήσεων είναι τόσο προσβάσιμη και εύκολη στη χρήση, ώστε ο κάθε ένας μπορεί να την εφαρμόζει μέσα στην καθημερινότητά του, μέσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Στο κρεβάτι πριν τον ύπνο, κατά το περπάτημα μέσα στη μέρα, στο γραφείο ή κατά την αναμονή, εύκολα και άνετα μπορεί κανείς να νιώσει την απολαυστική επίδραση της μεθόδου στην υγεία και στις αισθήσεις.

Μέσα από τη μεγάλη πλειοψηφία των θεραπευτικών μεθόδων, ο άνθρωπος θα διάλεγε αυτές με την καλύτερη θεωρητική επάρκεια, με μια θεωρία που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Θα διάλεγε αυτές τις μεθόδους με την καλύτερη οργάνωση και συστηματοποίηση και αυτές που επιτρέπουν να ληφθούν υπόψη οι προσωπικές ιδιαιτερότητες και ανάγκες του κάθε ασθενή. Παράλληλα αυτές οι μέθοδοι θα έπρεπε να είναι ασφαλείς, εύκολες στη χρήση και ανέξοδες ενεργειακά, ώστε να είναι εύχρηστες κατά την καθημερινή πρακτική.

Η Σπειροειδής Θεραπεία ανταποκρίνεται σε όλες τις παραπάνω προδιαγραφές. Είναι μια μέθοδος πρόληψης και αντιμετώπισης ασθενειών - παθολογιών - διαταραχών υγείας σε ολιστικό επίπεδο. Είναι μια μέθοδος όπου πραγματοποιούμε στροφικές ή σπειροειδείς κινήσεις στο σώμα, όταν αυτό έχει ανάγκη από τέτοιες κινήσεις.

ΥΓ.1 Το κείμενο προέρχεται από την εισαγωγή του βιβλίου "Twist Therapy" του Κορεάτη καθηγητή και ιδρυτή του Su Jok και της Onnuri Medicine Park Jae Woo.

ΥΓ.2 Σεμινάριο Σπειροειδούς Θεραπείας, διάρκειας 20 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά σε λίγες ημέρες. Περισσότερες πληροφορίες εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου